Recreatie paarden

email

Lieve zachtaardige grote Tinker merrie

Recreatie paarden Lieve zachtaardige grote Tinker merrie
Kenmerken
Land: België 
Geslacht: Merrie 
Stamboek: Tinker 
Kleur: Bont 
Prijsstelling: € 2.900 
Door:HanneG
Geplaatst op:27-12-2017
E-mail deze adverteerder
Beschrijving
Te koop: Oliza

Oliza is een Tinker/Irish cob merrie geboren op 01-07-2012, dat maakt haar nu 5 jaar oud. Ze is geboren in nederland, dus geen import merrie! Oliza is op dit moment ongeveer 1.55m. Ze is een mooi zwaar gebouwde merrie met een dikke bos manen en een volle staart.

Oliza is een hele lieve en zachtaardig merrie die totaal geen merriestreken heeft. Dit najaar hebben we haar rustig aan zadelmak gemaakt. Ze is heel leergierig en dus heeft ze op een korte tijd toch al veel geleerd. Ze is basis ingereden, galop vindt ze in de bak nog wat moeilijk maar in het bos gaat dit vlot. Ze is heel erg goed aan het been en luistert ook fijn naar de stem. Ze luistert prima aan de longe en we zijn sinds kort begonnen om haar aan de dubbele longe te longeren, dit pakt ze ook fijn op.

Oliza kan zowel in groep als alleen naar buiten, ze kijkt niet op van (groot)verkeer. Ook in groep loopt ze makkelijk voorop. En zelfs als ze eventjes twijfelt, omdat ze het spannend vindt, hoef je haar maar wat aan te moedigen en dan loopt ze vlot door. Zolang jij zegt dat het oke is, is het voor haar ook oke. Ze kan ook mee als handpaard, ze vindt alles wel prima eigenlijk.

Oliza heeft dit jaar een veulen gehad. Ze is een fantastische moeder, heel erg begaan met haar veulen. Ze heeft echter heel veel aan haar veulen gegeven dit jaar en daardoor is ze nog wat ingevallen. Ze krijgt hier uiteraard goed voer en met wat tijd komt dit helemaal goed.

Oliza is recent ge├źnt, bekapt en ontwormd . Ze loopt ook vlot de trailer op.
De vraagprijs is 2900 euro, ze is te bezichtigen in Ellikom.
Wilt u meer info mag u altijd vrijblijvend contact opnemen op het nr: 0032484158626 of 0032475203245

mvg
Hann